Gespecialiseerd in acquisitie en management van Europese vastgoed portefeuilles

ONZE EXPERTISE

Aankoop & Due Dilligence

LRC heeft constante pijplijn van potentiele vastgoedbeleggingen in Europa. Met een track record als betrouwbare koper geeft LRC aan verkopers het benodigde vertrouwen als zakenpartner. Wij gebruiken de meest professionele juridische en technische ondersteuning gedurende de due diligence, waardoor wij snel en efficiënt kunnen handelen.

Asset Management

Dit is het fundament van onze organisatie. We hebben een aantoonbare historie als het gaat om het creëren van meerwaarde. LRC onderhoudt nauwe en langdurige contacten met huurders en makelaars om de waardevermeerdering van ons vastgoed te realiseren. We werken met diverse type huurders, van privé personen tot de grootste multinationals.

Property Management

Relaties met huurders en gedegen onderhoud van het vastgoed zijn cruciaal in het behouden en vermeeren van de waarde van onze portefeuille. LRC heeft vastgoedmanagers in dienst die zorgdragen voor maatwerk voor alle gebouwen in onze portefeuille.

 
Projectontwikkeling

Het ideale gebruik van een pand is continu aan verandering onderhavig. LRC neemt altijd in overweging of een verandering van functie of een nieuwe ontwikkeling bij zal dragen aan een hogere waardering van het vastgoed. In heel Europa zijn er succesvolle projecten afgerond op het gebied van herpositionering, transformaties en ontwikkelingen.

 

1995

Opgericht

€6+ mld

Aan Vastgoed Verworven

6

Internationale vestigingen

OVER ONS

LRC Group (“LRC”) is een private beleggings- en management organisatie opererend vanuit kantoren in:

  • London

  • Berlin

  • Amsterdam

  • Dublin

  • Lodz

  • Larnaca

 

LRC is sinds 1995 actief op de Europese Vastgoedmarkt en brengt meer dan 125 jaar aan ervaring op de internationale vastgoed- en financieringsmarkten met zich mee.


Als belegger met een focus op investeringskansen is LRC niet gebonden aan vaste beleggingsprofielen of verplichte resultaten. Alle potentiele investeringen worden individueel beoordeeld, waarbij er geen  beperkingen zijn in vastgoedcategorieën, volume of jurisdictie.

 

Wij hebben vaste activa verworven en vastgoed aangekocht met een totale waarde van meer dan 6 miljard euro binnen Europa.


LRC is gespecialiseerd in het structureren en uitvoeren van portefeuille transacties vanuit nijpende situaties en het tij keren door middel van professioneel intern asset management met een solide en bewezen achtergrond.

700

Objecten in de portefeuille

2,8M m2

Commercieel vastgoed

16,000+

Circa woningen

LRC Group
33 Artemidos Avenue
Metropolitan House, Office 202
CY-6025 Larnaca. Cyprus

+357 24 650 120

UK

LRC UK
60 Welbeck Street
London W1G 9XB

United Kingdom

+44 (0) 20 7317 1120

Duitsland

LRC Germany
Schlüterstraße 45
10707 Berlin

Germany

+49 (0) 30 88728060

Nederland

LRC Netherlands
Gustav Mahlerplein 123
1082 MS Amsterdam
The Netherlands

+31 (0) 20 238 4800

Vragen

Mocht u contact met ons willen opnemen, vult u dan alstublieft het onderstaande formulier in:

Klik hier om ons Disclaimer Policy te lezen.

 
 
 

TEAM

Yehuda Barashi

Oprichter

Yehuda is de oprichter en directeur van de LRC group. Hij overziet alle activiteiten binnen de groep en focust zich daarnaast op nieuwe ontwikkelingen en relatie beheer. Hij is gespecialiseerd in het structuren van aankoop en verkoop processen van commercieel onroerende goed en woningen, alsmede het voeren van strategische onderhandelingen met de belangrijkste huurders in de totale portefeuille. Yehuda heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Europese vastgoedbranche in diverse disciplines.

Nadav Zohar

Chairman

Nadav heeft 20 jaar ervaring in onroerend goed & investment banking, fusies & overnames en advieswerkzaamheden. Hij was bij Morgan Stanley hoofd van de afdeling Israël investment banking, ook was hij European Banking Operations officer in Londen. Daarvoor was was Nadav COO van Delek Global Real Estate plc en chairman van Soluto Ltd. Hij blijft actief als bestuurslid bij een aantal publieke als private organisaties. Nadav heeft een MSc in Finance van de London Business School en een LLB in de rechten.

Chris Dimitriadis

Senior Managing Director

Chris heeft bijna 20 jaar ervaring in de Europese vastgoedwereld en een sterke focus op aankoop en asset management. In 2006 werd hij werkzaam bij LRC en hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het opzetten van het kantoor in Berlijn alvorens terug te keren naar Londen om LRC’s investering activeiten verder uit te breiden in 2009. In het Verenigd Koninkrijk heeft hij velen projecten aangekocht voor LRC. Chris heeft een master in ‘Strategic financial management’ en een bachelor in ‘International Business management’.

Matt Grefsheim

Chief Operating Officer

Matt heeft meer dan 25 jaar ervaring in lening management en herstructureringen, asset management en ontwikkeling en human resource en project management. Voordat Matt werkzaam werd bij LRC was hij directeur van “European Loan Asset Management” bij Hatfield Philps voor 8 jaar. Hij gaf leiding aan een team van 25 personen, welke verantwoordelijk waren voor de analyse en herstructurering van lening boven de EUR 30 miljard in vastgoed verspreid over heel Europea. Voor Hatfield Philips was Matt werkzaam als “Executive director” bij Morgan Stanley voor vier jaar en een asset manager bij CRIMI MAE.

Mark Debets

Head of Asset Management

Mark heeft 20 jaar ervaring in real estate asset management en het managen van vastgoedbedrijven. Voordat Mark bij LRC kwam was hij bij Lone Star en Hudson Advisors verantwoordelijk voor het Asset Management van de Benelux gedurende een periode van 4 jaar, waarbij hij leiding gaf aan een team van ca 15 personen. Daar was hij tevens betrokken bij de underwriting en acquisitie van meer dan € 5 miljard aan vastgoed, inclusief de overname van het Propertize platform (de voormalig ‘bad bank’ van SNS), waarna hij tevens de Managing Director was van de aandeelhouder van Propertize.

Denis Lavrut

Financieel directeur

Denis heeft bijna 20 jaar ervaring op het gebied van financiën, controlling en accountancy. Denis werkt sinds 2008 bij LRC en heeft het gehele financiële proces in Berlijn opgezet, om vervolgens in 2011 terug te keren naar Londen. Denis heeft diverse hoge posities bekleed bij diverse grote internationale organisaties in diverse branches. Hij was o.a. financieel en business manager bij Daimler Chrysler ( zowel in het Verenigd koninkrijk als in Duitsland), financieel directeur bij Blatchford (verantwoordelijk voor het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland) en financieel controller bij Siemens. Denis is CIMA gecertificeerd (Chartered Management Accountant) en heeft een master van het New York Institute of Technology.

Ahmed Tayane

Algemeen raadsman

Voordat hij bij LRC kwam, was Ahmed advocaat in bedrijfs- en financieringszaken in Brussel, gespecialiseerd in (grensoverschrijdende) insolventie en herstructurering.  Hij vertegenwoordigde voornamelijk financiële sponsors, leningsbeheerders, zakelijke leningnemers en emittenten, en werd door Legal500 EMEA erkend als advocaat van de volgende generatie.  Als Fulbright-alumni en Michigan Grotius-fellow was hij ook actief op academisch gebied en als assistent aan een Belgische universiteit.  Ahmed behaalde een master in de rechten aan de Universiteit Antwerpen en een LL.M.  diploma van de University of Michigan Law School.

Francis McCabe

Operationeel directeur en hoofd acquisities Ierland

Francis heeft al 13 jaar ervaring in leningen, herstructureren van leningen en asset management. Alvorens bij LRC werkzaam te zijn, was Francis 7 jaar Vice President in European Loan Asset Management bij Hatfield Philips, waarin hij verantwoordelijk was voor het managen en herstructureren van leningen boven de EUR 4 miljard. Dit betrof voornamelijk leningen in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Voor Hatfield Philips was Francis 6 jaar werkzaam bij Anglo Irish Bank, alwaar zijn werkzaamheden tevens uit het managen van leningen bestond. Hij werkte in zowel het kantoor in Londen als in Dublin en Geneve.

Yoni Karako

Directeur Duitsland

Yoni is werkzaam voor LRC in Duitsland sinds 2014. Hij brengt veel kennis en ervaring met zich mee op het gebied van marketing, advies en management door zijn achtergrond in management posities in de ‘Hospitality’ sector. Yoni heeft een master in ‘Business Administration’ en ‘Political Science’ en hij is verantwoordelijk voor het managen van de Duitse portefeuilles en het kantoor in Berlijn.

Piotr Klatka

Directeur Polen

Piotr is sinds 2017 directeur van LRC Polen. Hij heeft 17 jaar ervaring op het gebied van de marketing en verhuur van commercieel onroerend goed in Polen, waarvan hij 10 jaar werkzaam is geweest bij Echo Investment Inc. Hij is verantwoordelijk voor de operationele supervisie en implementatie van het moderniseringsproces voor de verhuur van commercieel vastgoed in opdracht van diverse eigenaren.

David Landwehr

Operationeel directeur Duitsland

David is sinds 2006 actief op de Europese vastgoedmarkt op het gebied van asset management en betrokken bij 6 mld aan acquisities van woningen en commercieel vastgoed. Sinds 2009 Is hij verantwoordelijk voor de Duitse vastgoedoperatie van LRC, waarbij hij met name de focus heeft op vastgoed verkregen vanuit non-performing situaties die een snelle oplossing nodig hadden terwijl hij zich eveneens bezig hield met met ondersteuning van de Europese vastgoed acquisities door Europa heen. David heeft een post universitair diploma in Strategisch leiderschap & Management alsmede een EMBA.

Please reload

OBJECTEN

The Royal Mint Court, London
AON, Rotterdam
K55, Berlin
INIT, Amsterdam
Stralauer Allee, Berlin
ACC, Bremen
Show More

HUURDERS

 

CONTACT

UK

LRC UK
60 Welbeck Street
London W1G 9XB

United Kingdom

+44 20 7317 1120

Ireland

LRC Ireland

32 Lower Baggot Street

Dublin 2

Ireland
+353 1 588 6640

Duitsland

LRC Germany
Schlüterstraße 45
10707 Berlin

Germany

+49 30 88728060

Poland

LRC Poland

ul. Sienkiewicza 85/87,

90-057

Lodz

Poland

+48 697 300 017

Malta

LRC Malta

Aragon House

Dragonara Road

St Julian’s STJ3140

Malta

+356 2033 1120

Hoofdkantoor

LRC Group
33 Artemidos Avenue
Metropolitan House, Office 202
CY-6025 Larnaca. Cyprus

+357 24 650 120

Vragen

Mocht u contact met ons willen opnemen, vult u dan alstublieft het onderstaande formulier in:

Klik hier om ons Disclaimer Policy te lezen.

© 2018 LRC Group.

INIT, Amsterdam